Daniel Ghiță către Maricel Ciolacu: Nu vă este rușine, sa sabotați legea împotriva defrișărilor pădurilor în România?

Luptătorul K1, Daniel Ghiță, acuză conducătorii PDS că nu fac nimic pentru a opri defrișările ilegale de păduri. Acesta aduce un atac dur la adresa lui Maricel Ciolacu, președinte PSD cu privire la indiferența de care dau dovadă cei de la conducerea PSD.

„Am ajuns o turma de oi, care stăm și înghițim orice mizerie.

Se instaurează dictatura în România! O să vedeți.

Am devenit un popor indolent, care criticăm, jignim pe toată lumea, dăm sfaturi, fără sa fim experti : românul le știe pe toate, terorie, fapte puține!

Stam la TV și pe Facebook și discutăm nedreptățile în țara asta, dar când eu am ieșit în strada pentru drepturile omului, pentru păduri, am fost jignit și râdeau toți ! Erau pădurile mele ? Nu suport nedreptatea și nu sunt de acord cu executări politice!

Lupt pentru poporul meu, pentru cei care nu se pot apăra.

Azi, îl intreb public pe Marcel Ciolacu: ce ați făcut cu programul de stopare a exportului de lemn, defrișărilor pădurilor? Ce? De este blocat acest proiect? Acest proiect este extrem de important pentru români și copiii noștri.

Este la sertar ? Nu vă este rușine, să sabotați legea împotriva defrișărilor pădurilor în România?

Vă solicit, public, sa îmi răspundeți ce ati făcut cu acest proiect important, impotriva defrișarilor pădurilor din România. Un proiect ce ține de siguranța Naționala a României!

Așa cum dau în Gașca PNL, voi da și în PSD, pana faceți ceva împotriva defrișărilor din România! Le sunteți datori copiilor noștri, nouă, tuturor! Toate pădurile României sunt rase de pe fața pământul! Stam și discutam din 2015, ne uitam la TV, dar nu faceți nimic ?

Va rog, postați public pe toate siteurile politicienilor.

STOP Defrișărilor în România

Nihil Sine Deo” a declarat Daniel Ghiță.

Sursă text: stiripesure.ro

Sursa foto: digi24.ro