Daniel-Gheorghe Rusu (AUR): Rușine, domnule Cîțu! Demisia!

Deputatul AUR Daniel-Gheorghe Rusu l-a criticat în termeni duri pe Florin Cîțu, după apariția în presă a informațiilor care confirmă că premierul a făcut închisoare în Iowa (SUA) pentru că a condus sub influența consumului de alcool sau droguri (operating while intoxicated).

Daniel-Gheorghe Rusu consideră că este inacceptabil ca România să fie condusă de politicieni condamnați penal și îi cere premierul Cîțu ca măcar în ultimul ceas să dea dovadă de un dram de demnitate și să demisioneze din funcție de premier.

Nu pot să accept că acești oameni conduc România de astăzi, să acești oameni reprezintă PNL. Iată ce s-a ales de un partid istoric, a ajuns să fie condus de politicieni care au fost închiși pentru că au condus sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor! Avem în politică oameni care consumă droguri, fură voturi, un prim-ministru care nu știe ce preț are o pâine în această țară! Rușine, domnule Cîțu! Ești fără doar și poate groparul României! Români, treziți-vă și veniți alături de AUR. Este singura șansă ca această țară să aibă un viitor mai bun”, a declarat deputatul AUR.