Daniel-Gheorghe Rusu (AUR) despre certificatul verde: Drepturile și libertățile românilor nu sunt negociabile!

„Drepturile și libertățile românilor nu sunt negociabile”, aceasta este poziția Alianței pentru Unirea Românilor referitoare la introducerea certificatului verde, reiterată de către deputatul AUR Daniel-Gheorghe Rusu.

Rusu a subliniat că AUR nu votează niciun proiect de lege care vizează introducerea certificatului verde și vaccinarea obligatorie, în contextul în care aceste inițiative legislative ar putea intra curând pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. Fiecare cetățean are dreptul să decidă dacă se vaccinează sau nu, după ce se informează și se consultă cu un medic de specialitate, și nu forțat de către PNL și USR, partide care vor să interzică persoanelor nevaccinate să meargă la muncă.

Mai mult, a precizat deputatul AUR, testarea cetățenilor trebuie să fie gratuită, în sensul în care costurile vor fi acoperite de stat.

,,Certificatul verde este un pașaport de segregare, prin care accesul la bunuri, servicii, chiar la locuri de muncă va fi condiționat de acceptarea unui tratament medical. Români, la următoarele alegeri, dați-ne majoritatea pentru a putea face dreptate pentru România! Vă așteptăm luni și marți la Palatul Parlamentului, pentru a ne susține votul și pentru a pune presiune pe politicienii corupți!”, a declarat Daniel-Gheorghe Rusu.