Daniel Gheba: AUR, singurul partid care propune soluţii concrete

Toate partidele care au fost la guvernare în ultimii 33 de ani au reușit să aducă țara în pragul colapsului. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid implicat, care depune eforturi pentru rezolvarea problemelor pe care le întâmpină societatea românească – de la economie la educație și social. Astfel, AUR este singurul partid care se califică pentru a prelua frâiele puterii începând cu 2024, a afirmat deputatul Daniel Gheba, într-o declarație politică.

„Partidul AUR se remarcă prin munca neobosită de care dă dovadă, prin oamenii noi şi de calitate pe care îi propune, iar mai nou, se remarcă printr-un plan concret de guvernare pe care l-a lansat oficial spre dezbatere publică încă din data de 11 mai 2023”, a subliniat deputatul.

Daniel Gheba consideră că este primordial ca Alianța pentru Unirea Românilor, singurul partid care propune un plan concret de reconstruire şi dezvoltare a țării, să conducă Guvernul României în următoarea legislatură parlamentară.

Acesta a trecut în revistă principalele momente în care AUR a fost alături de români și în care s-a opus măsurilor și proiectelor de lege anti-naționale. Astfel deputatul a reamintit că AUR a fost aproape de români în perioada pandemiei, când Guvernele Orban și Cîțu adoptau restricții absurde, dar și la izbucnirea războiului din Ucraina, când AUR a cerut puterii să ne implice România într-un conflict care nu este al nostru.

„Am luat apărarea fermierilor, cerând interzicerea importurilor de cereale din Ucraina, cereale care sufocau fermierul român, lăsându-l cu marfa nevândută şi ducându-l în mod sigur spre faliment.

Am luptat, alături de părinţii României, pentru a opri o lege care ameninţa foarte mult unitatea şi bunăstarea familiilor din ţara noastră”, a mai spus Daniel Gheba.