Dancă: Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa..

Modifică dimensiunea fontului:

Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare a fost aprobat, în şedinţa de joi a Executivului, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

„Guvernul a aprobat astăzi şi proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului pentru a emite ordonanţe (…) pe perioada vacanţei parlamentare. Domeniile în care Guvernul poate emite ordonanţe (…) variază de la domeniul fiscal-bugetar, rectificarea bugetară pentru anul 2020, rectificare necesară după încheierea primului semestru şi evaluarea situaţiei economico-financiare în conformitate cu Legea responsabilităţii fiscal-bugetare, domeniul economic, domeniul sănătăţii, transporturilor, educaţiei, muncii şi protecţiei sociale. Ministerele au înaintat solicitări pentru emiterea unor ordonanţe (…)”, a declarat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern. AGERPRES/(A, autor: Daniel Florea, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Preda)

Citeşte şi:

  • Dancă: Memorandum pentru plata subvenţiilor destinate transportului de călători, adoptat în şedinţa de Guvern
  • Dancă: Guvernul a aprobat modificarea statutului CNI, pentru derularea proiectelor cu finanţare europeană în exerciţiul financiar 2021-2027
  • Dancă: Accesul pe plajă, permis şi fără şezlonguri; măsura izolării la domiciliu va putea fi relaxată gradual

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice.

 » Citește tot articolul pe www.agerpres.ro