Dan Tanasă susține că proiectul de buget nu este valabil pentru români

Deputatul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) Mureş, Dan Tanasă, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că proiectul buget pentru acest an este unul al „sărăcirii” şi că nu este făcut pentru români, fiindcă pentru aceştia nu conţine nicio veste bună, ci doar reduceri.

„Este un buget al sărăcirii, este un buget făcut de un premier care a declarat clar că sănătatea şi educaţia nu sunt priorităţi. Ca atare, este un buget care nu este făcut pentru români, nu ştim pentru cine este făcut exact, pentru că acest buget nu conţine nicio veste bună pentru români. De peste tot se taie, de peste tot se reduce, este un buget făcut de un premier care a reuşit să îndatoreze ţara asta într-un an cât au îndatorat-o alţii în 15 ani. Are un buget al sărăciei (…). Vom aduce amendamente, vom identifica teme şi pentru judeţul Mureş şi teme naţionale, însă am văzut care este atitudinea puterii în momentul de faţă, ei controlează tot, nu sunt deschişi. Dar va începe sesiunea parlamentară şi vă asigur că dacă mă dau afară pe uşă, intru înapoi pe geam”, a declarat Dan Tanasă.

Între cele mai importante iniţiative pe care deputatul AUR Mureş a arătat că le va susţine alături de colegii săi se numără depolitizarea funcţiilor publice, stoparea defrişării pădurilor şi includerea acestui deziderat într-un proiect de securitate naţională.

La conferinţa de presă au mai participat liderul AUR Mureş, Răzvan Biro şi prim vicepreşedintele filialei, Daniel Manea, care au prezentat un bilanţ al realizărilor la împlinirea unui an de activitate.

Liderul AUR Mureş, Răzvan Biro, a precizat că deşi filiala Mureş s-a înfiinţat doar în urmă cu un an, a reuşit să obţină 9.000 de voturi la alegerile parlamentare, având un deputat ales în Parlamentul României şi peste 5.000 de voturi mai mult decât la alegerile locale din luna septembrie, fapt ce se datorează unei campanii electorale susţinute, constând în interacţiunea directă cu alegătorii.

Sursă text: agerpres.ro

Sursă foto: agerpres.ro