Dan Tanasă: La aproape 10 ani de „România Educată” școlile se prăbușesc peste copii

„România lui Iohannis și Ciolacu provoacă noi victime!” – Dan Tanasă s-a revoltat la aflarea veștii că un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, s-a prăbușit, luni, peste patru copii cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Potrivit informațiilor, trei dintre aceștia au fost scoși de sub dărâmături de pompieri și transportați la spital.  Ultima victimă scoasă de sub ruine, un băiat în vârstă de 17 ani, a murit

„La aproape 10 ani de „România Educată” școlile se prăbușesc peste copii.

Este revoltător ce s-a întâmplat la Odorheiu Secuiesc, acolo unde o parte din clădirea internatului unui liceu s-a prăbușit peste mai mulți adolescenți. Orice scuză inventată de Ligia Deca, Klaus Iohannis sau Marcel Ciolacu este de prisos.

În momentul de față trebuie să răspundă pentru starea deplorabilă a învățământului din România toți cei care au pus umărul la distrugerea lui. Cine își asumă responsabilitatea după această tragedie de la Odorheiu Secuiesc? Nimeni! Pentru că așa au făcut timp de 34 de ani PSD, PNL și UDMR. Au distrus România și nu le-a păsat!

Sunteți cu toții un pericol pentru viitorul României!”, a scris Dan Tanasă pe pagina sa de Facebook.