ROPRES

Dan Tanasă: Geniul din spatele AUR este George Simion! Îmi pare rău dacă dezamăgesc pe cei care spun că în spatele AUR ar fi niște băieți cu bani, laboratoare sau servicii secrete

Distribuiți acest articol!

Deputatul AUR Dan Tănasă a dezvăluit joi seara, în cadrul emisiunii “Se întâmplă acum cu Tudor Barbu” difuzată la B1 TV, că în spatele partidului AUR nu se află un om foarte bogat sau serviciile secrete, ci George Simion este geniul și strategul partidului.

“Geniul din spatele AUR este George Simion” a transmis deputatul AUR Dan Tănasă, joi seara, în cadrul emisiunii “Se întâmplă acum cu Tudor Barbu” difuzată la B1 TV.

„O vină a mea, a lui George Simion și a lui Claudiu Târziu este că am stat prea mult timp pe margine și ne-am uitat cum PSD, PNL, PDL și UDMR salvează România. Asta este singura noastră vină pe care am făcut-o”, a mai spus Dan Tănasă.

Geniul din spatele AUR este George Simion

Tudor Barbu a dat de înțeles în cadrul emisiunii că în spatele partidului AUR ar fi un laborator bine pus la punct care nu se plătește cu bani puțini și a cerut mai multe detalii.

“Ce pot să vă spun este că în spatele lui George Simion nu se află nicio ambasadă, niciun om cu bani, în fapt strategul partidului este George Simion. Îmi pare rău să dezamăgesc pe cei care spun că în spatele AUR ar fi niște laboratoare, servicii secrete, niște băieți foarte iluminați… George Simion este strategul partidului și este strategul ideii și spun asta pentru că stau lângă el 24 de ore din 24 și știu acest lucru foarte bine. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Prima chestie genială pe care a făcut-o Simion, pe care toată lumea o subestimează, care a intrat în istorie, fie că vă place sau nu vă place, este aceea de a genera o forță politică care în niciun an a ajuns a două cea mai puternică forță politică din România. Și lăsați-l în pace pe George Simion. Geniul din spatele AUR este George Simion. În fapt, PNL, PSD, UDMR și USR, în afară să atace AUR, nu facă nimic altceva. “, a punctat Dan Tănasă.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...