Dan Tănasă: AUR a inițiat un proiect inedit – Caravana medicală mobilă, care va ajunge în toate localitățile din România

„AUR nu este un partid politic, ci este o mișcare de renaștere națională” – este, poate, una dintre cele mai importante declarații făcute în cadrul ultimei conferințe de presă organizată de Alianța pentru Unirea Românilor. Afirmația aparține deputatului AUR Dan Tănasă, care susține că partidul politic din care face parte și-a ținut promisiunile pe care le-a făcut românilor, fiind și singura formațiune politică care în timpul pandemiei s-a situat de partea drepturilor fundamentale ale omului și de partea Constituției. Mai mult, deputatul AUR a anunțat și ultimul proiect – Caravana medicală mobilă.

După 2020, Alianța pentru Unirea Românilor a demolat cutume și a demonstrat că politica se poate face la un alt nivel decât au fost obișnuiți românii să vadă în băncile Parlamentului. Astăzi, dezvăluirile uluitoare despre tunurile financiare date în timpul pandemiei cutremură scena politică de la București și din Bruxelles. Datele și statisticile medicale publicate de autorități incontestabile din SUA și din țări europene confirmă aproape toate teoriile considerate conspiraționiste în perioada în care isteria Coronavirus ne dădea viața peste cap. AUR a fost în prima linie a apărătorilor Constituției și drepturilor civile. Nu am reușit să oprim toate nemerniciile produse de PNL, PSD, USR și UDMR, dar nu a existat proiect de lege sau ordonanță a Guvernului la care să nu reacționăm și pe care să nu o demascăm public„, a declarat deputatul AUR Dan Tănasă.

Alianța pentru Unirea Românilor a împlinit 3 ani de la înființare. Cu această ocazie, pe 1 Decembrie, la Alba Iulia, s-a desfășurat cel de-al treilea Congres AUR. În cadrul evenimentul a fost lansată o Caravană medicală mobilă, care va ajunge în toate localitățile din România.

Așa cum am promis românilor, banii din subvenția pe care AUR o încasează se va reîntoarce la români, prin intermediul acestei caravane medicale mobile„, a punctat deputatul AUR.

Conferința de presă poate fi urmărită aici.