Dan Bucura. Catastrofă pentru Băsescu și Ponta: depășiți cu mult de George Simion

Cunoscutul jurnalist Dan Bucura a prezentat public informații cu privire la situația partidelor aflate în campanie electorală.

Acesta spune că marea revelație, surpriza acestor alegeri va fi AUR-ul condus de George Simion și care se duce la acest moment, pe sondajele naționale, fără diaspora și Basarabia, la 5-6%.

„Aseară mi-am aruncat ochii pe un sondaj proaspăt. Știți că nu îmi plac măsurătorile înainte de alegeri, fiindcă multe sunt manipulări.
Ce vreau să vă spun, este că mai discret, mai fără promovare, mai prin metode neconvenționale, partidul AUR al lui George Simion e posibil să intre în Parlament!! Vorbim de 5-6 procente. Din aceeași sursă, bufonii Ponta și Tăriceanu se pare că rămân pe dinafară” susține Dan Bucura.

Dan Bucura susține că Ponta și Tăriceanu nu vor reuși să treacă pragul electoral și sunt sub George Simion cu mult.

Informația este confirmată pe surse și de sondajele interne ale PNL și PSD. Sunt județe în România în care AUR se duce deja la peste 10%, fără procentele din diaspora de unde vor mai veni alte 2-3%.

În situația dată AUR va ajunge în parlament și Iohanis nu va putea face un guvern decât cu sprijinul PSD.

AUR are șanse mare să rămână singurul partid real în opoziție, în condițiile în care PNL și astăzi conduce pentru că așa a stabilit cu PSD.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro