Dan Bittman face noi declarații despre Covid-19: O afacere excepțională

Duminică, 24 ianuarie, într-o emisiune televizată, artistul Dan Bittman a făcut din nou declarații controversate despre virusul Covid-19. Solistul a declarat:

„Au început românii să se ascundă, să facă petreceri pe ascuns. Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate că e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări”, a spus Bittman.

„Pandemia ar putea dura jj de ani de acum încolo. E o afacere excepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, niște aspirină. Am înțeles că aspirina nu e foarte .. dar. O sa înceapă specula, vă dați seama. Deja am văzut tot felul de titluri. Gigi Becali, nu? Încerca să introducă niște vaccinuri în țară. Sau medicamente .. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici. Da eu de ce nu pot? Și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a mai afirmat muzicianul.

Sursă text: stirileprotv.ro

Sursă foto: osearaperfecta.protv.md