Dacă patrioții și creștinii vor miza pe votul ”util”, mesajul nostru patriotic și creștin va rămîne fără ecou – CURIERUL ROMÂNESC

N-AVEM BANI, DAR NU BANII SÎNT ȘANSA NOASTRĂ

Noi n-avem bani să ne facem panouri publicitare de înălțimea unui bloc. Și dacă am avea, i-am cheltui pentru lucruri utile, nu pentru a ne afișa chipurile în mod obsesiv pe străzi, case, leduri, corturi, bannere etc.

Noi n-avem bani pentru a ne cumpăra ”invitații” la televiziunile comerciale și nici nu deținem vreo pîrghie de putere pentru a sili televiziunea publică să ne acorde măcar o știre.

Noi n-avem bani pentru a plăti armate de angajați pentru partid.

Nu avem bani, pentru că nu primim fonduri din buget public și nici nu avem în spate grupuri de interese (interne sau externe) care să ne finanțeze.

Noi nu avem majoritatea în Parlament și nici guvernarea, ca să amenințăm, șantajăm, speriem, cumpărăm candidații altor partide. Iar dacă am fi într-o poziție de putere, în nici un caz n-am proceda așa.

Noi avem însă altceva: un crez, o voință, energie, loialitate, dedicare, inteligență, spirit de jertfă. Noi avem tot ce trebuie pentru o lucrare înspre binele comun. Și tot ce restul partidelor n-au.

Noi am lansat A.U.R. acum 9 luni și am muncit pe brînci, în mod voluntar, pentru puținul pe care l-am realizat, fără altă răsplată decît aceea a lucrului bine făcut.

Pe noi nu ne veți vedea la televiziuni decît accidental.

Afișele noastre vor fi puține, decente și puse numai acolo unde legea permite și numai în perioada în care legea ne permite.

Candidații noștri sînt aleși cu grijă dintre cei la care am putut ajunge cu mesajul nostru, care au fost motivați de acest mesaj și care îmbrățișează valorile pe care ni le-am asumat: familie, națiune, credință și libertate.

Sîntem singurul partid de dreapta autentic de pe scena politică românească. Sîntem la început de drum. Un început curat. Și vrem să continuăm la fel: curat. Pentru că altfel nu era nevoie să facem A.U.R.

Asta e diferența dintre noi și toți ceilalți competitori. Asta este șansa pe care o primește lumea românească de a începe primenirea clasei politice.

Dacă lumea românească va întoarce privirea, zicînd că n-avem nici o șansă, nu noi, A.U.R., vom rata, ci noi, românii, vom rata.

Dacă patrioții și creștinii vor miza pe votul ”util”, mesajul nostru patriotic și creștin va rămîne fără ecou,

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.