Cum va fi vremea la sfârşit de săptămână?

Vremea rea nu ne părăsește nici la final de săptămână. Temperaturile scăzute, ploile și vântul continuă să țină oamenii în casă și pe 15 octombrie. Abia ziua de duminică aduce temperaturi puțin mai ridicate.
PROGNOZA METEO 15 octombrie 2021
În ziua de vineri, vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru această perioadă a anului, în special în sudul țării. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud-est a teritoriului și izolat în rest.
În zona Carpaților Meridionali și de Curbură, la altitudini mari, vor fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare.
În Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 15…20 l/mp și pe arii restrânse 30…35 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice unde vor fi viteze de 45…55 km/h, transmite ANM.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa în general între 4 și 12 grade. Izolat vor fi condiții de ce
 Prognoza Meteo București
Vineri, în Capitală, vremea va fi închisă și deosebit de rece. Temporar va ploua și se vor acumula cantități de apă de 15…20 l/mp. Vântul va avea unele intensificări și se vor atinge viteze de 45…55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă de 7…9 grade.
PROGNOZA METEO 16 octombrie 2021
Sâmbătă, vremea se va menține deosebit de rece în majoritatea zonelor.
În nord și nord-vest cerul va fi variabil, iar în rest înnorările vor persista și mai ales în prima parte a intervalului va ploua în regiunile sudice și sud-estice,

 » Aflați mai multe informații aici.