Cum toacă partidele banii românilor: 9 000 de euro minutul la propriile televiziuni

În fiecare zi se explică românilor cum nu sunt bani pentru creșterea alocațiilor pentru copii la un nivel decent. La acest moment statul oferă sub 200 de lei pentru îngrijirea unui copil.

Nici cu banii cu pensii nu ne putem lăuda. Dacă ne uităm la media generală constatăm că bani ar fi, dar la o analiză de detaliu aflăm că sunt multe pensii de sub 500 de lei și foarte multe pensii speciale de mii și zeci de mii de euro.

Dar majoritatea bătrânilor României sunt ținuți într-o sărăcie lucie.

Discrepanța socială este foarte mare între românul de rând și clasa politică conducătoare, oligarhia politică beneficiară a resurselor statului.

Creșterea procentuală a pensiilor face ca discrepanțele să fie și mai mari. Zece la sută din 10 000 de lei înseamnă 1 000 de lei, dar 10% din 500 de lei înseamnă 50 de lei. Puteți observa cum își bat politicienii joc de români?

Dar asta nu este tot. Începe campania electorală și televiziunile aservite partidelor politice și-au anunțat tarifele. Acestea încep de la 3 000 de euro minutul și depășesc cu mult 9 000 de euro minutul.

Asta este o bătaie de joc. Banii sunt plătiți tot de către români deoarece partidele își decontează campania electorală.

În realitate chiar și aceasta a devenit o sursă de fraudă deoarece se plătesc aceste sume colosale pentru ca apoi să se ia din buzunarul românilor, adică să se facă decontările și în cele din urmă să împartă banii.

Toată lumea știe că așa se face și astfel ajung milionari liderii partidelor politice. Nu mai spunem de cumpărarea pozițiilor eligibile cu sute de mii de euro.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro