Cum şi-a reconfigurat un antreprenor afacerea pe timp de pandemie

Paula comandă săptămânal mâncare de la o firmă de catering încă din perioada stării de urgenţă, de când şi Cristian şi-a reconfigurat afacerea. După ce timp de 10 ani a organizat evenimente private, din martie, Cristian a început să livreze mâncare în Bucureşti.

„Vedeţi cum sunt ambalate. În al doilea rând, calitatea este deosebită. Noi din două porţii mâncăm trei persoane. 90 de lei pe zi, 450 de lei pe săptămână. Mâncarea este excepţională, nu foarte bună”, spune Paula Pencea, pensionară şi abonat al firmei de catering. 

Cristian Hossu, proprietarul afacerii, povesteşte cum i-a venit ideea reconversiei. 

„În momentul în care te trezeşti cu o echipă de 80 de oameni, care brusc, prin lege, nu mai au voie să profeseze, trebuie să te gândeşti la alternative. Feedback-ul a fost unul foarte bun. (Clienţii n.r.) Apreciază faptul că le este adusă în fiecare zi acasă în condiţii foarte safe”, a explicat acesta.

Dacă vrei să-ţi faci abonament la firma de catering, vei plăti între 45 şi 55 de lei pe zi. În pachet vei avea incluse prânzul, cina dar şi o gustare. Mâncarea ar putea să fie suficientă chiar şi pentru două zile.

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro