Cu banii pe care-i dai pe biletul pentru Bali, îţi faci tot sejurul în România

Poate încă nu te simţi în siguranţă să reîncepi să călătoreşti în afara ţării, dar asta nu înseamnă că nu te poţi bucura de vacanţă. Radu Fusea este fondatorul Travlocals, un site dedicat turismului tradiţional. El spune că mai bine investeşti într-o vacanţă în ţară, fiindcă te bucuri de peisaje la fel de frumoase şi economiseşti.

„Dacă vorbim despre turiştii care călătoreau în Thailanda, în Bali, doar biletul de avion pentru o singură persoană acoperă un sejur de o săptămână în România, în condiţii premium şi o experienţă de neuitat. Cele mai cerute locaţii sunt cabanele izolate în vârf de munte. Preferabil este să fie rezervate integral”, le recomandă acesta turiştilor.

Şi instagrammerul Dan Adrian şi-a amânat călătoria în Spania şi şi-a făcut planuri pentru Maramureş, Deltă sau Ardeal.

El spune că „e de preferat să rămânem în ţară pe cât posibil, mai mult din prevenţie şi pentru a păstra, cât de cât, în perioada următoare, veniturile în ţara noastră”. 

Dacă nu te-ai hotârăt încă unde vrei să mergi, ar fi bine să te grăbeşti. Emanuela Butnaru este administratorul pensiunii Carpathian Log Home, din Bran, şi spune că cererea a crescut foarte mult.

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro