CTP: Nicușor Dan nu a reușit să convingă că vrea să fie primar al Capitalei. Firea poate spera într-un somn cu vise plăcute

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, nu a reușit să convingă nici măcar de faptul că dorește el să devină primar al Bucureștiului, după o absență de trei luni, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. În aceste condiții, principala sa rivală, actualul edil Gabriela Firea, „poate spera într-un somn cu vise plăcute”, spune gazetarul. El a comentat la Digi24 și declarația lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, că Firea este cel mai bun candidat al partidului la alegerile prezidențiale din 2024.

Cristian Tudor Popescu: E vorba despre negocieri între partidele, să spunem, de pe partea stângă, între PSD și partidul lui Ponta (Pro România, n.r.), între PSD și ALDE. Imediat, Ponta a venit cu oferta: dacă susțineți candidatul nostru acum la Primăria Capitalei, o vom susține și noi pe doamna Firea peste patru ani și jumătate. Nu alegerile prezidențiale sunt acum prioritatea, e vorba de Primăria Capitalei.

Ați titrat mai devreme pe ecran: război între Firea și Nicușor Dan, lupta între Firea și Nicușor Dan. Nu – sau poate să fie, dar dl Nicușor Dan vrea să desfășoare acest război în papuci, în sufrageria sa, de acolo de unde a rămas probabil din pandemie și probabil și din pricina vremii nefavorabile.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro