CTP, după declarațiile-șoc ale lui Vosganian despre virus: Este purtătorul de vorbe al „triumviralului” Ciolacu – Ponta – Tăriceanu

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre declarațiile surprinzătoare ale senatorului ALDE, Varujan Vosganian făcute miercuri , în emisiunea „Jurnalul de Seară”. Gazetarul începe cu un joc de cuvinte și spune că Vosganian este purtătorul de vorbe al „triumviralului” Ciolacu – Ponta – Tăriceanu, nu al „triumviratului”, făcând referire la atitudinea celor trei politicieni față de situația epidemiologică din România. „Domnul senator uns cu mir anti-pușcărie” vorbește „în calitate de ce?”, se întreabă Cristian Tudor Popescu. „De infecționist, de medic?”.

Deputatul Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE, a făcut declarații controversate la Digi24, în legătură cu epidemia de coronavirus din România. El spune că populația nu ar fi de vină pentru creșterea numărului de infectări și că nu se comportă altfel decât în alte țări. În plus, crede că virusul „e mai vlăguit”, nu are capacitate mare de transmitere, iar asimptomaticii nici nu ar transmite boala.

Cristian Tudor Popescu: Domnul Vosganian… Pe undeva e ridicol să vorbim, simplul fapt de a discuta despre acest personaj este ridicol. Este un personaj din care nu va rămâne mare lucru în istorie.

Prin ce s-a afirmat el până acum? Domnul Vosganian este purtătorul de vorbe al –

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro