Cseke Attila: Ne trebuie un guvern cu puteri depline cât mai rapid posibil

Ministrul demis al Dezvoltării, Cseke Attila, afirmă că parlamentarii UDMR vor fi prezenţi, miercuri, în Parlament, însă nu vor vota pentru învestirea Cabinetului Cioloş şi programul de guvernare propus de Dacian Cioloş.Întrebat, marţi seară, la TVR 1, dacă România poate trece de al patrulea val al pandemiei cu un guvern interimar, ministrul demis al Dezvoltării, Cseke Attila, care deţine interimar şi portofoliul Sănătăţii, a răspuns: ”După părerea mea ne trebuie un guvern cu puteri depline cât mai rapid posibil”.

Pe de altă parte, reprezentatul UDMR afirmă că parlamentarii formaţiunii vor fi prezenţi la votul pentru învestirea Guvernului Cioloş. ”Noi vom fi prezenţi în plenul Parlamentului, dar nu vom vota”, a mai afirmat reprezentantul UDMR.

Acesta a menţionat că aşteaptă votul Parlamentului şi că, în opinia sa, ”ceea ce urmează după aceea ar trebui să se întâmple cât mai rapid posibil, pentru a avea un Guvern cu puteri depline”. Planul PArlamnetului se reuneşte, miercuri, pentru a vota învestirea Guvernului Cioloş.

 » Aflați mai multe informații aici.