ROPRES

Cruzime inimaginabilă. Medic ginecolog de la Polizu, acuzat de omor: copiii născuți prematur, aruncați la gunoi până mureau sau uciși pentru a nu mai ocupa loc în incubator

Distribuiți acest articol!

Medicul ginecolog Florian Robe este cercetat în calitate de suspect fiind acuzat de tentativă de omor calificat prin cruzimi. Într-un comunicat oficial transmis redacției Realitatea PLUS, reprezentanții Maternității Polizu susțin că nu vor să comenteze subiectul, atâta vreme cât o anchetă este în curs.

Medicul ginecolog Florian Robe este cercetat în calitate de suspect fiind acuzat de tentativă de omor calificat prin cruzimi. El este acuzat că ar fi lăsat copiii născuți prematur ”să moară sau îi omora chiar el pentru a nu mai ocupa un loc în incubator”, arată avocatul Cuculiș.

Ginecologul va fi audiat vineri, 7 octombrie, la ora 10.00, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Potrivit avocatului Cuculiș, din declarațiile date de asistente și cadre medicale de la Matermitatea Polizu, ”aceasta era o practică”.” Am reușit să documentez acest caz însă reiese din declarațiile date de martori că prin acest “Dr. Robe”, era un abator de copii prematuri, aruncați la propriu în coșul de gunoi, până mureau. Cele explicate mai sus și care sunt extrem de precise, au fost și filmate și pe baza filmărilor s-a refăcut filmul ororilor”, mai precizează avocatul. El mai amintește că un bebeluș ”a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură ca să se asfixieze și să moară” și i s-ar fi făcut acte în fals ca să nu se afle de această ”practică”: ”Este începutul poveștii și probabil că vor ieși la iveală și alți părinți care nu știu ce s-a întâmplat cu copiii lor”.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...