Cruzime fără margini: Doi copii au BĂTUT o bătrână care i-a surprins în timp ce voiau să îi fure din casă

O femeie de 73 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută crunt de doi băieți, de 13 și 15 ani. Minorii au fost prinși de bătrână când încercau să-i intre în casă.

Bătrâna a ajuns la unitatea de primiri urgențe din Brăila cu multiple traumatisme.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 26 ianuarie 2024. Atunci, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de persoane necunoscute.

„Din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila, citați de Adevărul.

Agresorii au 13, respectiv 15 ani


Femeia, în vârstă de 73 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou.

„În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, au adăugat reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii l-au reținut pe tânărul de 15 ani, din satul Corbu Nou. Ulterior, instanța a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.