Cristinel DRAGOMIR a fost COOPTAT în echipa lui Vergil Chițac

Cristinel Dragomir, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, a fost cooptat în echipa lui Vergil Chițac. Acesta a revenit pe funcția pe care a deținut-o până s-a suspendat în 2018, atunci când a fost în cărți pentru funcția de subprefect.

Dragomir a formulat cerere de reluare a activității la conducerea Serviciului Public Gospodărie Comunală, în prezent Direcția de Servicii Publice Gospodărie Comunală. Asta, după o discuție prealabilă cu actualul primar, Vergil Chițac.

”Eram angajat, dar m-am suspendat, când a fost discuția să preiau funcția de suprefect. Am făcut cerere de revenire pe funcție, după o discuție prealabilă cu Vergil Chițac.”, a spus, pentru Replica, Dragomir.

Cristinel Dragmir a fost vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, în mandatul lui Nicușor Constantinescu. A fost secretarul general al PSD Constanța. În prezent, este incertă poziția sa politică, pentru că, spune el, nu și-a mai plătit cotizația de doi ani la PSD Constanța.

Horia Constantinescu, parte din echipa Primăriei

Și Horia Constantinescu, șeful OPC, va face parte din echipa actualului primar, Vergil Chițac.

Contactat telefonic, Constantinescu a declarat, pentru Replica, faptul că va fi detașat, începând de luni, 9 decembrie, și până la finele anului, în structura de lucru a Primăriei.

Astfel, la OPC, în locul său, va rămâne Ecaterina Scânteie.

Horia Constantinescu a mai precizat că va activa la Direcția Gestionare Servicii Publice, însă, momentan nu știe exact pe ce funcție, așteptând să vadă documentele.

M.P., L.I.

 » sursa: www.replicaonline.ro