Crimă sinistră în Bihor: Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi cu gâtul tăiat într-o casă din comuna Roşiori

Crimă sinistră în Bihor: Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi cu gâtul tăiat într-o casă din comuna Roşiori

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor încearcă să facă lumină în cazul unei crime sângeroase comise în satul Vaida, comuna Roşiori. O femeie în vârstă de 60 ani şi un bărbat de 73 ani au fost găsiţi morţi în locuinţa femeii, ambii cu gătul tăiat şi cu urme de înţepături pe corp, anchetatorii având două piste: un omor urmat de sinucidere sau o dublă crimă.

Crimă în anchetă

Potrivit unei informări sumare transmise, miercuri, de procurori, la solicitarea BIHOREANULUI, cele două victime au fost găsite în cursul zilei de 18 decembrie 2020, iar ancheta se desfăşoară încă “in rem”, adică fără să fie stabilit un suspect în cauză.

“Trebuie lămurite anumite aspecte, se fac audieri, se mai caută probe”, au declarat, pentru BIHOREANUL, surse din anchetă, explicând că există două piste luate în calcul: că bărbatul şi-a ucis gazda, apoi şi-a luat viaţa, respectiv că cei doi au fost omorâţi de o a treia persoană.

Ultima vizită

Localnicii din Vaida sunt încă şocaţi de cele întâmplate. Femeia, Ildiko, se despărţise de fostul ei partener, care locuieşte la Oradea, iar cei doi copii sunt la casele lor. “Veneau în fiecare duminică să o viziteze, în rest nu venea nimeni la ea, doar Laszlo, cel cu care a fost găsită”, povesteşte unul dintre săteni.

Bărbatul locuia, şi el, singur, dar în localitatea vecină Roşiori. Îl cunoşteau toţi, căci era mai mereu prin sat călare pe bicicletă şi îi mai ajuta pe localnici prin gospodăriile lor. Soţia îl părăsise de ceva vreme, din pricina problemelor pe care el le avea cu băutura, şi s-a mutat în Ungaria. Venea să-l vadă doar de sărbători.

După despărţirea de ea, Laszlo s-a împrietenit cu Ildiko, la care venea aproape zilnic.

 » sursa: ebihoreanul.ro