CRIMĂ din gelozie: Tânără mamă omorâtă de iubit, găsită într-o baltă de sânge – Agresorul, împușcat mortal de polițiști – FOTO ©

Sursa foto: merkur.de

O româncă în vârstă de 25 de ani, mamă a unui copilaș de 18 luni a fost înjunghiată mortal marți noapte de către iubitul italian, tatăl propriului copil, într-un apartament din Germania (Tegernsee). Presa germană relatează faptul că totul s-a petrecut pe fondul unei crize de gelozie.

Apelul către autorități a venit de la un vecin, îngrijorat de țipetele care se auzeau din apartamentul unde românca avea sa iși trăiasca ultimele clipe. Oamenii legii ajunși la fața locului au încercat în zadar să îl determine pe italianul de 46 de ani să deschidă ușa apartamentului, negocierile nu au avut niciun efect. Au intervenit în forță aproximativ o oră mai târziu atunci când l-au auzit pe italian amenințând-o cu moartea pe româncă însă, din nefericire, era prea târziu.

Bărbatul de 46 de ani deja o înjunghiase mortal pe tânăra de 25 de ani, cu care avea un copil de nici 2 anișori. În ciuda cererilor repetate adresate de polițiști bărbatului, să lase jos cuțitul, individul a început să-i atace. În momentul în care italianul s-a năpustit asupra unuia dintre ofițeri, acesta din urmă și-a folosit arma din dotare, împușcându-l mortal pe bărbat.

Mai multe detalii puteți citi AICI.

Surse: Merkur.de, Observatornews

 » Aflați mai multe informații aici.