Credeați că Băsescu a făcut suficient rău României? Nicușor în pericol

Ați fi crezut că Traian Băsescu a făcut suficient rău României, că am scăpat de el, că se va retrage și ne va lăsa în pace, așa cum noi dorim să lăsăm toate relele trecutului în urma.

Un sondaj realizat recent de către PNL arată că bătalia pentru București nu este încheiată. Pericolul ca gașca Firea-Pandele să conducă în continuare Bucureștiul spre dezastru încă persistă.

Fostul președinte Traian Băsescu, urmat pe căruța hodorogită a PMP, o încrengătură de fripturiști ce stau atârnache pe lângă lider, este pregătit să dinamiteze capitala numai ca să își hrănească servitorii, vătafii.

Neinvitat la negocierile pentru o alianță locală împotriva PSD, negocieri ce s-au purtat pe funcții, posturi și bani, acesta s-a hotărât să meargă să candideze știind prea bine că nu poate câștiga dar că prezența lui îi da valoare, fie ea și negativă.

Traian Băsescu nu este un om politic, este întruchiparea răului și a răului produs României în ultimii 30 de ani.

La acest moment aceeași oameni fac jocurile ca și acum 30 de ani. Acești nemuritori îi vând pe români la bucată numai ca să își facă ei jocurile. Nu le pasă de români, de bucureșteni, pactizează și cu satana numai să își atingă scopurile.

Firea a făcut din București un Voluntari mai mare. Ea a umplut administrația cu apropiați proști, hoți, incompetenți și răi. Cu acești oameni conduce diabolic o rețea de votanți conectați la pomenile electorale. Se urcă pe sărăcia oamenilor, se urcă pe bolile lor, pe suferința lor.

Bucureștiul de 4 ani nu mai este guvernabil, Bucureștiul este un dezastru.

Avem riscul major ca acest cancer să continue să existe. Da, e un cancer politic ce l-a adus pe Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu din nou în actualitate. Oameni vinovați de revoluție, de mineriade, de dezastrul României. Firea a vrut să îi umilească pe Bucureșteni, să calce în picioare morții și răniții de la revoluție și mineriade.

Iar Traian Băsescu este complicele ei și o spunem deschis: Traian Băsescu este complicele PSD și al clanului Firea-Pandele. Traian Băsescu candidează pentru că așa au decis împreună, pentru că nu jocurile PNL-USR l-au determinat ci camaraderia față de sistemul politic corupt.