Craioveanca Bryana Holingher, în finala X Factor România

Bryana Holingher are 14 ani și o voce puternică care a uimit juriul X Factor România, dar și o țară întreagă. Este elevă în clasa a VIII-a, la Colegiul Național ,,Ștefan Velovan” din Craiova. Ambițioasă și cu o energie molipsitoare, Bryana și-a câștigat un loc în marea finală X Factor, cu un moment spectaculos în semifinală. A interpretat impecabil piesa ,,Ain’t No Other Man” a Christinei Aguilera, la o vârstă atât de fragedă.
S-a înscris la X Factor pentru a o cunoaște cât mai multă lume. Nu se aștepta să ajungă finalistă
Florin Ristei, mentorul grupei de fete sub 24 de ani, mizează pe vocea puternică și pe șarmul tinerei oltence și speră ca împreună să câștige X Factor. Bryana este foarte fericită că a reușit să ajungă atât de departe în concurs. Nu se aștepta la un parcurs atât de spectaculos. Câștigarea acestei competiții reprezintă o oportunitate pentru ea, de-a ajunge cât mai sus în lumea muzicii.
,,Este extraordinar. Nu pot să descriu în cuvinte sentimentele pe care le trăiesc. Sunt foarte fericită că am ajuns atât de departe. M-am înscris la X Factor cu gândul să mă vadă cât mai multă lume la televizor. Cred că aproape toți concurenții au făcut asta. Dar, nu mă așteptam să ajung până aici. Colegii, profesorii și directorii mă susțin. Toată lumea mă susține”, spune Bryana Holingher, finalistă X Factor România.

A uimit juriul cu vocea și energia ei
Bryana cântă de la 8 ani. S-a apucat pentru că cei din jur au văzut că are potențial. Acum, este foarte fericită că a ajuns în finala X Factor și că este un potențial câștigător al competiției. Ca orice tânăr la început de carieră și-a dorit să o vadă cât mai multă lume. Și în Bootcamp, olteanca a lăsat juriul cu gura căscată,

 » Aflați mai multe informații aici.