Constantin Ciobanu (AUR) – experiență, profesionalism și viziune pentru dezvoltarea comunei Blândești, județul Botoșani

Constantin Ciobanu, candidatul AUR la primăria comunei Blândești, județul Botoșani are experiență, profesionalism și viziune pentru dezvoltarea localității. Experiența profesională este prima care-l recomandă ca fiind un candidat cu mult potențial pentru dezvoltarea comunei Blândești.

Este absolvent al Institutului de Construcții București, specializarea Subinginer și totodată, licențiat in drept, absolvent al Facultății de Drept, Universitatea Danubius.

Cu o experiență vastă timp de 21 de ani Subinginer Construcții Drumuri și Poduri, experiență in management  unde timp de 8 ani a fost director la UAMS Sulița, 20 de ani Consilier Local,  3 ani Consilier Primar și din iulie 2022 – prezent Viceprimar cu atribuții de primar al comunei Blândești, Constantin Ciobanu este candidatul ideal pentru a continua dezvoltarea comunei Blândești.

Constantin Ciobanu înțelege în profunzime nevoile și provocările cu care se confruntă comunitatea

„Născut și crescut pe aceste locuri, mai bine ca mine, nu poate înțelege nimeni dorința firească a locuitorilor comunei Blândești, de a trăi mai bine și de a avea condiții civilizate”, susține Constantin Ciobanu.

Experiență, profesionalism, viziune, respect față de lege și cetățeni, transparență, onestitate!

„𝐏𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐚, 𝐜â𝐭 ș𝐢 𝐚 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐦𝐞𝐥𝐞, 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢, 𝐜𝐞𝐭ăț𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞 ș𝐢 𝐛𝐮𝐧ă𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫𝐚. 𝐕𝐨𝐦 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐁𝐥â𝐧𝐝𝐞ș𝐭𝐢 î𝐧 𝐮𝐧𝐚 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧ă, 𝐝𝐞 𝐚 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢 ș𝐢 𝐝𝐞 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢 𝐥𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛ă𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞.

Cred într-un viitor demn și puternic pentru comuna noastră.

𝐒ă 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐦 î𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧ă 𝐨 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧ă în care fiecare voce contează, unde valorile noastre sunt respectate și unde bunăstarea comună este prioritatea absolută.

Nu sunt doar un om politic, ci mai presus de toate, sunt unul dintre voi, 𝐜𝐚𝐫𝐞 î𝐧ț𝐞𝐥𝐞𝐠𝐞 ș𝐢 î𝐦𝐩ă𝐫𝐭ăș𝐞ș𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐨𝐜𝐮𝐩ă𝐫𝐢𝐥𝐞 ș𝐢 𝐚𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐟𝐢𝐞𝐜ă𝐫𝐮𝐢 𝐜𝐞𝐭ăț𝐞𝐚𝐧.

Vă invit să fiți martori la 𝐨 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐥ă 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭ă ș𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐢𝐯ă, î𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬ă 𝐧𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫ă𝐦 𝐩𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐢 ș𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐮ț𝐢𝐢. Să lucrăm împreună pentru o comună mai bună, pentru că merităm cu toții un viitor mai strălucit”, le transmite Constantin Ciobanu alegătorilor.

Proiectele pentru dezvoltarea comunei Blândești, județul Botoșani

În vederea 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭ă𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞, vă prezint 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐬ă 𝐟𝐢𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐞 î𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟒-𝟐𝟎𝟐𝟖.

Este foarte important să finalizăm cât mai rapid proiectele aflate în derulare și să accesăm noi linii de finanțare prin fonduri europene și guvernamentale pentru a dezvolta cu adevărat comuna Blândești.

Vă invităm să ne susțineți duminică, 9 iunie, prin votul dumneavoastră și să oferiți o șansă reală dezvoltării comunei noastre.