Constănţenii NU mai vor să se dea BANI pe plantele ORNAMENTALE

Constănţenii NU mai vor să se dea BANI pe plantele ORNAMENTALE

Pe locul doi în atenţia constănţenilor, după luminiţele de Crăciun, sunt plantele ornamentale pe care le plantează Primăria Constanţa, în această perioadă, prin parcuri. În opinia cetăţenilor, acestea fac umbră pământului degeaba, fiind considerate “prostii ornamentale” şi un mod de a irosii banii de la bugetul local.

Se pare că perioada de carantină le prieşte constănţenilor întrucât aceştia au timp să stea mai mult acasă şi să ia la puricat activităţile desfăşurate de Primăria Constanţa. Şi când nu au ce face, tot găsesc ei vreun motiv de supărare. De data aceasta, nemulţumirile locuitorilor de la malul Mării Negre sunt legate de plantele ornamentale care nu şi-ar avea locul prin parcurile din oraş. “De banii economisiți pe luminiţe plantați copaci. Din ăia adevărați, de fac umbră. Nu tuia şi duzi pitici”, a declarat un constănţean. Ce-i drept, în prezent, Constanaţa duce o lipsă acută de spaţii verzi.

Constănţenii cer copaci, nu “prostii ornamentale”

Veşnic nemulţumiţi, constănţenii nu ştiu ce motive să mai născocească pentru a alunga plictiseala. Lalelele plantate de Primărie, trandafirii, tuia, arborii pitici, dar şi alte plante ornamentale sunt blamate, acum, de către cetăţenii care cer copaci şi spaţii verzi frumos amenajate.

“Începeți să plantați și copaci. Constanța nu mai are un gram de verdeață.Vă rog, fără tuia, arbori pitici și alte prostii ornamentale. Puneți copaci care fac umbră. Impodobiţi oraşul cu arbori, cu verdeaţă. Luaţi o atitudine dreaptă şi corectaţi, cât se mai poate, răul făcut cu atâta seninătate de guvernarea tocmai apusă”, transmit cetăţenii. Ce înseamnă, pentru constănţeni, spaţii frumos amenajate nimeni nu mai înţelege, dacă nici plantele ornamentale şi nici florile nu-i mai încântă.

Diana MAXIMIUC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.