Consiliul General a respins din nou propunerea de a-i da lui Constanda teren în Satul Francez. Conturile primăriei ar putea fi blocate

Proiectul privind darea în plată a unei părţi din Satul Francez, având în vedere obligaţiile către Maria şi Costică Constanda, a fost respins, marţi, pentru a patra oară de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, potrivit Agerpres.

Pentru a nu fi afectat bugetul Capitalei, primarul Gabriela Firea a propus un proiect de hotarâre privind darea în plată a unui teren de 15.000 de metri pătraţi în Satul Francez.

„Este a patra încercare pe care o facem astăzi. Sper să reparăm oalele sparte acum 15-16 ani. Noi trebuie să gestionăm o situație dificilă. Sunt puse în pericol plățile pentru toate șantierele, aprovizionarea cu materiale sanitare a spitalelor. Situația este grea, este dificilă. Noi ne-am apărat cât am putut de mult. Sunt decizii pe care nu le-am luat noi. Noi doar trebuie să facem față acestei situații. Ori plătim banii, ori o parte din acești bani poate să fie transformată într-o suprafață de teren. Noi suntem puși în situația de a gestiona o situație de criză”, a declarat marți, Gabriela Firea.

S-au înregistrat 26 de voturi „pentru” şi zece abţineri, însă pentru a fi adoptat proiectul era nevoie de votul favorabil a cel puţin două treimi din numărul total (51) al consilierilor municipali în funcţie.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro