Comunicat de presă – Alianţa USR PLUS Sibiu

Nr afisări

buton playbuton pause

Modifică dimensiunea fontului:

Adrian Echert, candidatul Alianţei USR PLUS pentru preşedinţia CJ: Colaborarea dintre PNL şi FDGR, dar şi cu voturile PSD, s-a uitat în timpul campaniei electorale.

Adrian Echert, candidatul Alianţei USR PLUS la preşedinţia Consiliului atrage atenţia că şedinţa de Consiliu Judeţean este folosită pentru campanie electorală, dând exemplu chiar şedinţa de azi, când subiectul despre raportul de activitate al Aeroportului „a aprins spiritele”.

„Colaborarea de ani buni dintre PNL şi FDGR, dar şi cu voturile PSD, s-a uitat în timpul campaniei electorale. Şi după ce au fost braţ la braţ la conducerea Municipiului Sibiu şi a Consiliului Judeţean Sibiu, acum, brusc sunt adversari. Panourile de prin oraş spun totuşi adevărul, aproape toţi au slogan cu „împreună”. Aşa au şi fost în ultimii ani, nu doar în Sibiu.

Astăzi am asistat la o şedinţă de campanie electorală, nu de Consiliu Judeţean. Replicile aprinse au pornit de la informarea consilierilor despre raportul de activitate al Aeroportului Sibiu, în speţă performanţa angajaţilor şi a conducerii. Domnul Tischer s-a simţit vizat şi după o pasă de la candidatul PSD la Primăria Sibiu a venit cu multe argumente pregătite frumos şi în scris…


Adevărul trebuie cercetat şi eu salut dezbaterile din cadrul şedinţelor, pentru că şi despre asta este vorba în politică. Dar lucrurile acestea trebuie să se întâmple şi în afara campaniei electorale, nu doar o dată la fiecare patru ani. Cu ocazia asta află şi electoratul că sub voalul de perfecţiune a conducerii Consiliului Judeţean şi a Consiliului Local Sibiu, tapetat peste tot în spaţiul public, există multe lucruri ascunse şi atent păstrate la distanţă de ochiul cetăţeanului.

Cu ajutorul vostru Alianţa USR PLUS o să le scoată la iveală şi să vom avea în sfârşit dezbatere în interesul cetăţeanului în consiliile locale şi în consiliul judeţean Sibiu. Noi, echipa USR PLUS, ne bazăm pe ajutorul vostru în 27 Septembrie, ca să şi reuşim asta.”, precizează Adrian Echert, candidatul Alianţei USR PLUS la Preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu.

Alianţa USR PLUS Sibiu

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – [email protected].

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.