Compania Borsec a fost votată pentru a șaptea oară Superbrand

În România, Borsec este liderul pieței românești de ape minerale naturale, a fost desemnat Superbrand pentru a șaptea oară în cadrul ediției de Consumer Superbrands 2021-2022. Programul Superbrands este un proiect internațional derulat în peste 90 de țări, cu o istorie de 27 de ani, lansat în Marea Britanie, și la care au participat până acum peste 37.550 de branduri la nivel global.
Astfel, lista brandurilor eligibile pentru acest statut a fost obținută în baza metodologiei internaționale Superbrands care cuprinde două etape importante.
În prima etapă, Consiliul Superbrands, alcătuit din 30 de specialiști, a asigurat selecția calitativă a listei de branduri, evaluând aproximativ 1.850 de branduri din peste 65 de categorii. Criteriile luate în considerare în procesul de selecție au fost reputație, încredere, calitate și diferențiere pe piață. În urma acestei selecții, 1.039 de branduri calificate au fost incluse în cercetarea de piață realizată de către Superbrands România cu sprijinul Ipsos, pe un eșantion reprezentativ de 1.500 de consumatori români, la nivel urban. Lista completă a brandurilor desemnate în ediția actuală a programului va fi publicată în cartea Superbrands România. Potrivit studiului, Borsec se bucură de un nivel de awareness excepțional, și este lider în categoria băuturi-ape.
În opini sa, „Borsec este cel mai titrat brand de apă minerală naturală din România. La zecile de titluri, medalii și distincții pe care Regina apelor minerale le-a obținut de-a lungul frumoasei și îndelungatei sale istorii se adaugă și această nouă recunoaștere a valorii brandului. Consumatorii din România au acordat brandului Borsec punctaje foarte ridicate la toate criteriile stabilite pentru validarea statutului de Superbrand și anume: încrederea în brand, aprecierea calității produsului și, mai ales, reputația”, a declarat Mihaela Drăghici, Director PR Romaqua Group.
Îmbuteliere industrială de peste 215 ani a Reginei apelor minerale
Ideea îmbutelierii la scară mare prinde contur în anul 1803 când vienezul Valentin Gunther,

 » Aflați mai multe informații aici.