Coliziune între două autoturisme și o autoutilitară în Caracal

Un accident rutier a avut loc în această după amiază pe centura municipiului Caracal între două autoturisme și o autoutilitară, în care se aflau șase persoane. Pompierii de la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit la fața locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. În sprijinul pompierilor a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Șoferul unuia dintre autoturisme a rămas încarcerat în urma evenimentului.

Bărbatul încarcerat, în vârstă de 25 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost extras cu ajutorul accesoriilor specifice și preluat de echipajele medicale. Pacientul era conștient, prezenta traumatism toraco-abdominal, traumatism de bazin și traumatism la membrul inferior stâng. Acesta a fost transportat la CPU Caracal.

Pasagerul din același autoturism, în vârstă de 23 de ani, tot din Drobeta-Turnu Severin, a fost transportat la CPU Caracal, conștient, cu excoriații la nivelul feței și membrului superior stâng.

Tot la CPU Caracal au fost transportate și cele două persoane aflate în celălalt autoturism, ambele din localitatea Clejani, județul Giurgiu, șoferul, în vârstă de 51 de ani, cu traumatism de șold și pasagera, în vârstă de 52 de ani, cu traumatism toracic.

Cele două persoane aflate în autoutilitară nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital.

Polițiștii de la Rutieră fac cercetări pentru a stabili modul de producere a accidentului și luarea măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS