Clotilde refuză să onoreze plățile către firmele ce lucrează cu primăria. Sectorul 1 este sub gunoaie

Clotilde refuză să onoreze plățile către firmele ce lucrează cu primăria. Sectorul 1 este sub gunoaie

Clotilde Armand refuză să onoreze plățile către firmele ce au contracte cu primăria sectorului 1.

Situația este greu de conceput din moment ce acele firme au prestat niște servicii, au plătit salarii și taxele aferente, iar acum, când alții au ajuns la putere, refuză să plătească sumele aferente.

Cam așa înțelegem noi că vrea USR să facă politică în toată România?

Dacă nu sunt firmele noastre atunci nu mai suntem forțați să ne asumăm obligațiile ce le avem față de cei care au prestat servicii?

Bine că intenționați să puneți la ministerul justiției un deputat cu o singură calitate: s-a declarat handicapat ca să poată obține o locuință de la ANL în Constanța, refuzând dreptul altor români.

Este și cazul firmei de salubritate din sectorul 1 și care este împinsă în mod voit spre faliment de către Clotilde Armand. Gunoaiele îngroapă deja sectorul 1 și situația devine de nesuportat, de nerespirat, iar șobolanii încep să își facă locul în peisajul dezolant.

Primarul sectorului 1 tot mimează că face curățenie cu voluntarii, dar deja oamenii nu mai răspuns la nici un apel. Strângi o zi, strângi două zile, dar parcă mai ai și altceva de muncă decât să faci jocul politic al primarului ales al sectorului 1.

Iată ce spune și Clotilde Armand:

„Mâine începem o acțiune în forță de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP… chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunțat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aștept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat). Am așteptat destul și am avut toată bunăvoința să ajungem la înțelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta și are alte interese. Să fie sănătoși. Noi ne apucăm de treabă. Gata cu gluma.

Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid.

Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu„.

Păi cum adică ne apucăm de treabă? Că de vreo trei săptămâni ne spuneți același lucru și noi chiar v-am crezut.

DSP și Ministerul Mediului au luat deja în primire această situație deoarece problema devine una de sănătate publică și de protejare a cetățenilor. Munții de gunoaie se adună pentru simplul motiv că primarul nu dorește să își îndeplinească obligațiile legale.

 • AUR i-a surprins și pe jurnaliștii de la Financial Times: A devenit a patra forță din parlament

  Toți jurnaliștii și liderii de opinie credeau că alegerile din 6 decembrie să fie lipsite de importanță, însă planurile le-au fost date peste cap: AUR, singurul partid antisistem, catalogat de majoritatea trusturilor din presă ca un partid de extremă dreapta, a obținut peste 9%, scrie Financial Times. Publicația alege să preia etichetările care circulă în

 • Încep verificările suplimentare în piețele din București. Marile magazine sunt lăsate în pace

  Autoritățile continuă să aplice politica dublă, anunță intensificarea controalelor în piețe pentru a verifica dacă se respectă măsurile referitoare la limitarea accesului consumatorilor, însă nu se ating de marii retaileri din București: Lidl, Kaufland, Mega Image etc. „Prefectul municipiului București, Traian Berbeceanu, a menționat că se vor intensifica controalele în echipe mixte, pentru a verifica

 • Românii din Rusia: Între Gulag și Perestroika – 10TV.MD

  Românii din Rusia: Între Gulag și Perestroika – 10TV.MD

  Drama celor 3.786.000 de români din Basarabia, nordul Bucovinei și din Ținutul Herței va începe odată cu ocuparea lor samavolnică de către armatele sovietice în iunie 1940. Acum ei vor intra în malaxorul stalinist de exterminare și deportare, în cadrul politicii de deznaționalizare comunistă. Deși în ultimatumul lui Molotov se acorda un termen de patru

 • CCR discută marţi sesizarea ÎCCJ şi a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

  CCR discută marţi sesizarea ÎCCJ şi a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

  Curtea Constituţională dezbate marţi obiecţiile de neconstituţionalitate formulate de Avocatul Poporului şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu până la 85%.Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS cer judecătorilor CCR o decizie urgentă privind proiectul de impozitare a pensiilor speciale, în special din cauza faptului că aceste pensii pot „cântări

 • SUA: Trump mai primește o lovitură de la Curtea Supremă – Rezultatul alegerilor din Pennsylvania rămâne valabil

  SUA: Trump mai primește o lovitură de la Curtea Supremă – Rezultatul alegerilor din Pennsylvania rămâne valabil

  Trump a depus, cu ajutorul aliaţilor săi, plângeri în mai multe state-cheie, însă aproape toate au fost respinse de tribunale. Una dintre ele, susţinută de către alesul republican în Camera Reprezentanţilor Mike Kelly, contesta legalitatea voturilor prin corespondenţă în Pennsylvania. După ce plângerea a fost respinsă de către Curtea Supremă a acestui stat-cheie, ei s-au adresat de