Clotilde Armand, dată în judecată de edilul Sectorului 1, pentru publicarea informațiilor despre achizițiile Primăriei

Clotilde Armand, candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, susține că a fost dată în judecată de edilul PSD al acestui Sector, Daniel Tudorache, pentru că a distribuit, pe Facebook, date din SICAP despre achizițiile Primăriei și „pentru că am dat share la investigațiile jurnalistice despre cum se duc banii cetățenilor din sector în buzunarele băieților deștepți din PSD”.

„După ce au agresat candidații Opoziției din București, primarul pesedist de la Sectorul 1 m-a dat în judecată pentru că am publicat pe Facebook date despre achizițiile Primăriei Sector 1 – date din SICAP și pentru că am dat share la investigațiile jurnalistice despre cum se duc banii cetățenilor din sector în buzunarele băieților deștepți din PSD. Cireașa de pe tort e alta.

PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook și să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Ați auzit bine. Nu vă gândiți că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanță președințială pentru a plăti 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre acești bani să-i virez în contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fostă primăriță PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane euro pentru achiziționarea de holtere unui fost consilier PSD declarat și el incompatibil de ANI.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro