Clotilde Armand comite un nou abuz: S-a pus pe listele pentru Consiliul Local

Clotilde Armand comite un nou abuz și riscă să piardă chiar și funcția de președinte a organizației de la Sector 1, București, informează Oliver Păiuşi, vicepreședinte al filialei USR.

Clotilde Armand s-a pus pe listele pentru Consiliul Local

Clotilde Armand riscă să piardă şi funcţia de preşedinte al USR Sector 1. Primărița este acuzată că s-ar fi pus abuziv pe listele pentru Consiliul Local, chiar dacă nici măcar nu și-a depus candidatura.

Mai mult, Oliver Păiuși i-a cerut să se autosuspende din funcție până la finalizarea alegerilor care au început luni dimineață și se vor încheia pe data de 26, ora 12:00. Acest lucru arată că fostul primar al Sectorului 1 nu mai este văzut prea bine de colegii de partid.

Mai exact, Oliver Păiuş o acuză pe Armand că „s-a pus abuziv pe listele pentru Consiliul Local, deși nu și-a depus candidatura”. Asta arată că edilului de la Sectorul 1 nu-i prea pasă de statutul partidului.

Din acest motiv, dar și altele, Oliver Păiuș i-a cerut lui Clotilde Armand să-și dea demisia din funcția de președinte al USR Sector 1.

„În calitate de vicepreședinte al filialei Sector 1 am cerut președintelui de filială Clotilde Armand să se autosuspende până la noile alegeri ale filialei, în vederea numirii unui președinte de filială care să conducă mai departe destinele noastre politice”, a declarat Oliver Păiuși.
Oliver Păiuși spune că sosit momentul să-și asume rezultatul alegerilor

Vicepreședinte al filialei USR Sector 1 a mai declarat faptul că un candidat dacă a pierdut alegerile trebuie să-și asume acest lucru, din respect pentru oamenii care au muncit pentru ea în tot acest timp.

„Doamna Clotilde Armand, împreună cu echipa dânsei, să-și asume rezultatele acestor alegeri, inclusiv prin autosuspendarea dânsei din cadrul politic al filialei. Să rămână un simplu membru. Orice candidat care pierde alegerile trebuie să-și asume ulterior niște lucruri, pentru că noi am depus un efort uriaș în susținerea dânsei pentru poziția de primar”, a mai declarat Oliver Păiuş, potrivit antena3.ro.