Claudiu Târziu: libertatea nu este negociabilă. Pentru această libertate, acum 30 de ani, mulți români au plătit prețul suprem – viața lor

În cadrul unei dezbateri electorale, Claudiu Târziu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Senat pentru București, a declarat în cadrul unei dezbateri electorale că „românii văd incapacitatea actualului guvern de a gestiona criza sanitară, politică și economică în care ne aflăm și că nu îl va credita pe mai departe pentru încă patru ani. De asemeni, nu îi va credita nici pe tovarășii din alte partide, datorită cărora acum sunt la guvernare așa-zișii liberali. Vinovați de situația în care ne aflăm este PNL-ul, PSD-ul și USR-ul. Unul pe altul s-au sprijinit de toate măsurile care au fost dictate de un grup zis de experți”. 

Copreședintele AUR, licențiat în drept, a afirmat că de mai bine de opt luni actualul guvern face un abuz continuu asupra Constituției. Restrângerea unor drepturi și libertăți poate fi făcută numai prin lege, iar modul în care guvernul Orban impune restricțiile este ilegal. Aceștia nu fac decât să instaleze o dictatură pe motiv medical, iar măsurile luate pentru stoparea pandemiei au avut drept consecință creșterea numărului de îmbolnăviri. 

„Alianța pentru Unirea Românilor este un partid care și-a fondat acțiunea politică pe patru valori temeinice, libertatea este un una dintre aceste valori, alături de națiune, familie și credință. Prin urmare, AUR va apăra libertatea românilor până la capăt, așa cum trebuie să o facă orice politician care este creditat cu votul alegătorilor ca să meargă să îi reprezinte în Parlamentul României. Libertatea nu este negociabilă. Pentru ca noi să avem această libertate, acum 30 de ani, mulți români au plătit prețul suprem – viața lor”, mai declară Claudiu Târziu în dezbaterea electorală. 

Candidatul AUR spune despre domnul Arafat că ar trebuie să facă un pas înapoi din fruntea sistemului medical. Este în fruntea sistemului de foarte mulți ani și nu dă socoteală nimănui, niciodată.  Sistemul medical este în colaps, mai spune Claudiu Târziu. Raed Arafat a dovedit în nenumărate rânduri că nu poate să facă față tragediilor la care am fost martori neputincioși, cum ar fi Colectiv sau cel mai recent caz – Spitalul Județean din Piatra Neamț. 

„România trece prin momente de cumpănă. Acum, mai mult ca niciodată, țara are nevoie de oameni cu viziune și voință politică pentru a depăși acest momente”, conchide Claudiu Târziu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile pentru Senat din acest an.