Claudiu Sucală, AUR Argeș, are planuri mari pentru comuna Vedea: dezvoltarea infrastructurii rutiere și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare locală se află pe lista obiectivelor sale

Claudiu Sucală este candidatul AUR la Primăria comunei Vedea (jud. Argeș). Acesta își dorește să se implice pentru a schimba în bine localitatea și pentru a le arăta localnicilor că se pot face multe lucruri bune, dacă există voință și expertiză.

Crescut în comuna Vedea, Claudiu Sucală este tată, soț și antreprenor. Candidează la funcția de primar „dintr-o pasiune adâncă pentru binele comun și din convingerea că putem face lucruri mari împreună”, mărturisește acesta. În opinia sa, astăzi ne confruntăm cu numeroase provocări complexe care necesită un aparat administrativ puternic și profesionist. Economia noastră suferă, educația noastră este subfinanțată, iar sănătatea și siguranța noastră sunt amenințate de diverse pericole.

Îmi doresc ca în viitorul apropiat să reușim să facem împreună o schimbare pozitivă pentru comuna Vedea și locuitorii acesteia. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Claudiu Sucală consideră că a venit vremea să acționăm și le promite localnicilor că le va asculta nevoile și va lupta pentru interesele comunității cu determinare.

„În calitate de reprezentant al partidului AUR, mă angajez să aduc idei proaspete și o viziune puternică pentru un viitor mai bun. Vom lucra împreună pentru a crea un mediu propice pentru creștere economică și pentru a proteja valorile și tradițiile noastre locale”.

Planurile lui Claudiu Sucală pentru comuna Vedea

Claudiu Sucală cunoaște în profunzime care sunt probleme comunității și, de aceea, are și soluții concrete pentru remedierea acestora. Printre acestea se numără:

  • dezvoltarea infrastructurii rutiere, primul pas și cel mai important pentru a oferi comunității mijloace de deplasare moderne care deservesc nevoilor actuale;
  • extinderea rețelei actuale de alimentare cu gaze naturale a comunei Vedea pentru îmbunătățirea nivelului de trai;
  • educarea locuitorilor despre importanța menținerii curățeniei în comunitate pentru a asigura un mediu sănătos și atrăgător pentru toți.
  • lipsa trecerilor de pietoni și a trotuarelor reprezintă o amenințare la adresa siguranței copiilor și a tuturor celor ce folosesc drumurile. Pentru a îmbunătăți siguranța, este important să identificăm aceste lacune și să implementăm măsuri adecvate, cum ar fi construirea de treceri de pietoni, instalarea de semafoare sau ridicarea de limitatoare de viteză pentru a reduce riscul de accidente și pentru a promova mobilitatea sigură în comunitate.

Claudiu Sucală promite să înființeze un birou de asistență cetățenească care va veni în sprijinul locuitorilor comunei, oferindu-le soluții la problemele și situațiile pe care aceștia le întâmpină. Prin această inițiativă, candidatul AUR își propune să fie aproape de cetățeni.

Totodată, Sucală și-a propus să atragă fonduri europene pentru comuna Vedea, deoarece aceste surse de finanțare pot juca un rol important în „promovarea dezvoltării durabile locale și în crearea unui viitor mai bun pentru locuitorii comunei noastre”, punctează acesta.