Cîțu transmite avertismente pentru cei care refuză să poarte mască

Premierul Cîțu a fost prezent la imunizarea persoanei cu numărul un milion. Acesta a făcut din nou apel la respectarea regulilor din pandemie şi a afirmat că vede mulţi oameni fără mască pe stradă, deşi acest lucru este obligatoriu. 

Premierul Cîțu a fost prezent astăzi, 3 martie, la vaccinarea persoanei cu numărul un milion din România. Acesta a spus că targetul de vaccinare, prevăzut pentru finalul lunii martie a fost atins mai devreme. 

„Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să scăpăm de pandemie trebuie să respectăm în continuare toate regulile impuse. Am văzut deja foarte mulți oameni care deja s-au relaxat și care nu mai poartă mască în spațiul public.

Este foarte important să purtăm mască în spațiul public și fac un apel la Ministerul Afacerilor Interne, o să vorbesc cu domnul ministru Lucian Bode, să mă asigur că vom avea mai mulți lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne care să își facă treaba. Merg și cu metroul, merg și pe stradă și văd oameni care nu poartă mască. Nu putem să ne permitem așa ceva în acest moment, nu ne putem relaxa”, a declarat premierul. 

Sursă text: dcnews.ro

Sursă foto: digi24.ro