Cîțu cere taxe de la HORECA, dar e băiat de treabă și le mai amână

Ceva nu este în regulă cu România în acest moment și probabil incompetența guvernului PNL-USR este motivul. După ce au țipat în opoziție vrute și nevrute, acum că s-au văzut la conducerea țării și-au dat seama că nu au oameni cu care să asigure buna guvernare.

Florin Cîțu nu ia decizii și asta este clar pentru toată lumea. El reprezintă doar un pion pus în fruntea guvernului pentru ca alții să își facă combinațiile pe la spate. Suntem aproape singuri că în spatele gargarei actuale despre pandemiei și orele de închidere ale românilor în case se află nereguli majore ce vizează devalizarea statului român.

Așa s-a întâmplat și în perioada PDL, partid politic ascuns acum în PNL și USR.

Revenind la titlul articolului el reflectă situația catastrofală în care se află o ramură a economiei naționale ce oferă sute de mii de locuri de muncă. Domeniul HORECA a fost puternic afectat de pandemie iar măsurile se schimbă de la o zi pe alta fără nici o predictibilitate.

Florin Cîțu a anunțat în această seară o măsură politică și financiară de parcă ar fi oferit mare ajutor zonei HORECA: permitem amânarea plății taxelor și impozitelor pe care noi le vrem chiar dacă nu funcționați. Adică Cîțu spune cu seninătate că acest guvern dorește acei bani, chiar dacă mai poate aștepta puțin, nu că va scuti firmele în perioada dificilă prin care ele trec.