Circulaţie feroviară oprită temporar între staţiile Lunca Bradului şi Răstoliţa. Două trenuri au fost oprite în zonă

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunţă, joi seară, că traficul feroviar este oprit între staţiile Lunca Bradului şi Răstoliţa (linie simplă), unde se intervine cu o drezină pantograf pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe firul de contact, transmite News.ro.

”Personalul de specialitate al Regionalei CF Braşov intervine cu drezina pantograf şi cu personal de specialitate pentru tăierea şi îndepărtarea unui copac ars, prăbuşit pe calea ferată, între staţiile Lunca Bradului şi Răstoliţa(linie simplă), la km 215+500, intervenţie urmată de lucrări pentru înlocuirea firului de contact, topit de arborele ars”, a transmis, joi seară, CFR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, până la finalizarea tuturor operaţiunilor şi retragerea drezinei pantograf, trenul de călători IR 1645 (Bucureşti Nord – Târgu Mureş) este oprit temporar, de la ora 19:50, în linie curentă, iar trenul privat 10734 staţionează în Răstoliţa.

În cazul în care intervenţiile necesită o durată mai mare de acţionare în zonă, se va lua măsura dublării celor 2 trenuri cu locomotivă Diesel pe intervalul respectiv, lucrările urmând a fi reluate într-o pauză de circulaţie, după ora 23:00.