Ciprian – Titi Stoica (AUR): Adevărata față a incompetenței – România încă nu are capacitatea de a trata marii arși!

Ciprian – Titi Stoica, deputat AUR, și-a exprimat indignarea față de lipsa de competență a autorităților în a dezvolta unități specializate pentru a trata pacienții cu arsuri grave, deși au trecut 6 ani de la tragedia de la Colectiv. Declarația a fost făcută în contextul în care doi angajați ai Rafinăriei Petromidia, ce au suferit arsuri grave în urma unei explozii, au fost transportați în străinătate pentru că România încă nu are capacitatea de a le oferi îngrijiri medicale adecvate.

Totodată, Stoica a criticat atitudinea premierului Florin Cîțu care a făcut un exercițiu de PR pentru propria campanie electorală internă, lăudându-se că transferul acestor doi pacienți s-a făcut la intervenția sa.

„După șase ani de la tragedia de la Colectiv, România încă nu poate trata marii arși! În loc să ceară iertare pentru impotența statului român, premierul Cîțu, aflat în campanie electorală internă în PNL, se urcă cu nesimțire pe spinarea a celor doi angajați la rafinăria Petromidia care au suferit arsuri pe 25-30% din suprafaţa corpului, anunțând că, în urma intervenției sale, aceștia vor fi transferați în străinătate. Nefăcând altceva decât să amintească de guvernul Cioloș și de felul în care gașca lui Cioloș s-a urcat pe cadavrele de la Colectiv. Istoria se repetă, victimele sunt diferite, tupeul e același!”, a scris Ciprian – Titi Stoica pe pagina sa socializare.