Cioloș, provocare pentru Orban și Ciolacu: Dacă au curaj, îi provoc la orice oră și în orice studio de televiziune să vorbim

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a scris luni un mesaj pe Facebook în care acuză PSD de ipocrizie pentru că cere demisia lui Ludovic Orban, după ce premierul a fumat în birou. Cioloș spune că Marcel Ciolacu „a ratat” alte ocazii când Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose fumau în birou. Fostul premier lansează și o provocare pentru Ludovic Orban și Marcel Ciolacu pe care îi invită la o dezbatere despre proiectele în care se vor duce banii europeni.

„Miracol la PSD. Cuprins de un acces brusc de demnitate și bună-cuviință, Marcel Ciolacu, pentru cine nu știe președinte al PSD, cere demisia Guvernului pentru că prim-ministrul a fumat în Palatul Victoria. Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie. Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate și să ceară o demisie și atunci când biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, prim-miniștri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria. A ratat și aceste ocazii. Așa cum a ratat toate ocaziile de a demisiona sau de a se împotrivi liderilor PSD când puneau România pe butuci.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro