Ciolacu: Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, un program exclusiv electoral,..

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru „a vâna voturi”.

„Este un program de cumpărat voturi (…). Din punctul meu de vedere, sunt trei concluzii clare: este un plagiat, amatorism şi hoţie (…). Este programul Partidului Social Democrat din 2016. (…) El un sfert este deja implementat, există (…). Când era Partidul Social Democrat, când a făcut acest program în 2016, aveam anumite venituri la bugetul statului. Aceste venituri nu mai există. El nu este adaptat cerinţelor actuale. (…) Sunt nişte teze, ele nu au accent pe realitate. Noi avem, cred, cel mai mare deficit din Europa, fără să facem nicio inserţie de capital în privat către IMM-uri. Este un program exclusiv electoral, pentru a vâna voturi”, a spus Marcel Ciolacu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

El a menţionat că Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică se bazează pe bani europeni, fără să vină cu nimic concret privind modul în care vor fi atrase acestea.

„Un sfert din program reprezintă tunurile pe care le pregăteşte guvernarea. După tunurile de achiziţii, acum văd un miliard de lei –

 » Citește tot articolul pe www.agerpres.ro