Ciolacu cere demisia lui Voiculescu. Vezi declarațiile acestuia despre Cîțu și Iohannis

Liderul PSD Marcel Ciolacu face acuzații dure după tragedia de vineri dimineața de la Spitalul Matei Balș din Capitală. „O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienți!”, spune liderul social-democrat.

Demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru tragedia petrecută la Institutul „Matei Balş”, a afirmat, vineri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o reacție pe Facebook pe tema incendiului soldat cu 5 morți.

Ce spune Ciolacu despre modul în care au acționat Iohannis și Cîțu

În loc de asta, liderii puterii își bat joc de țară! Iohannis a trecut glonț cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balș! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătății, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele „structurale” și reforma”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD  spune că premierul Florin Cîţu „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public”. „El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate şi i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe şefii de spitale că nu fac investiţii în infrastructură!!! Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu şi toată liota de moralişti din USR-PLUS dau declaraţii de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere şi ar gestiona chiar Sănătatea! „Pare că nu reuşim să învăţăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi, câţi români mai trebuie să moară până veţi învăţa, iresponsabililor? Ştiu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi îngheţe, la propriu şi la figurat, ţinându-i în frig în case şi tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii ţării!”, a mai afirmat liderul PSD.

Sursă text: stirilekanald.ro

Sursă foto: digi24.ro