Cine trebuie să răspundă pentru tragedia de la Spitalul „Matei Balș”? Declarațiile lui Vlad Voiculescu

Întrebat cine ar trebui să demisioneze după tragedia de la Spitalul „Matei Balș”, în care cinci persoane și-au pierdut viața, Vlad Voiculescu a declarat că „există responsabilități și responsabili”.

„De data asta ministrul face ce poate. Există responsabilități și responsabili. Nu avem o concluzie a anchetei. Cred că lucrurile trebuie judecate sistemic. Să vedem care au fost cauzele”, a declarat ministrul Sănătății.

Vlad Voiculescu spune că este nevoie de investiții și că în acest moment își construiește o echipă. „Sunt de o lună aici, contruiesc o echipă la nivelul Ministerului Sănătății și apoi mai jos, în toată țara, care să poată să facă aceste investiții de care avem nevoie. Știți ce înseamnă să lucrezi într-o echipă. O echipă nu se contruiește de azi pe mâine. Asta facem”, a mai declarat ministrul Sănătății.

Reamintim că în această dimineață un incendiu puternic a izbucnit la un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. Din păcate, cinci persoane au murit în urma incendiului.

Sursă text: digi24.ro

Sursă foto: digi24.ro