Magazin ROPRES

Cine este mama lui Fuego? Fotografie rară cu cei doi

Cine este mama lui Fuego? Fotografie rară cu cei doi
Distribuiți acest articol!

Chiar dacă piesă a devenit, între timp, subiect de bancuri românești și a fost parodiată în fel și chip, Fuego este mândru că „Împodobește, mamă, bradul!” a făcut înconjurul lumii și că în continuare este una dintre cele mai ascultate piese de Crăciun de la noi.

Ani la rând, multă lume a considerat că Fuego (pe numele său real, Paul Surugiu) este fiul Irinei Loghin, însă mama adevărată a artistului este Eugenia Surugiu, o prezență discretă, pe care artistul o ține departe de lumea showbiz-ului. Potrivit spynews.ro, ea locuiește acum singură, într-un apartament din Turda, acolo unde a copilărit artistul, după ce soțul ei a murit în anul 2010.

Cum arată mama lui Fuego

Fuego a postat de curând o fotografie destul de rară în care apare alături de mama lui, cu ocazia zilei sale de naștere. Artistul i-a transmis acesteia și un mesaj emoționant pe Facebook și spune despre mama lui că este omul la care revine mereu și care îl înțelege de fiecare dată, îl ascultă și îi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.

Fuego si mama lui, Eugenia Surugiu

Foto: facebook.com/paulsurugiufuegoofficial

El adaugă că mamei sale nu i-a fost deloc ușor în viață și că a fost nevoită să renunțe la multe dintre visele ei, dedicându-se în totalitate carierei fiului ei.

„Azi este ziua mamei mele, Eugenia! Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru sacrificiile ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate,

 » sursa: qbebe.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...