Cine este cu adevărat George Simion, organizatorul manifestației impresionante

Pe 4 octombrie a avut loc în București o manifestație impresionantă.

În ciuda cenzurii impuse de clasa politică presei din România, prin răspândirea informației pe rețelele de socializare organizatorii au reușit să mobilizeze un număr impresionant de români.

Peste 3 000 de persoane au participat sâmbătă după amiaza la un protest împotriva sistemului corupt care uzurpează România de 30 de ani.

Dar cine este George Simion, organizatorul acestui protest împresionant?

La momentul de față George Simion este tânărul om politic cu cea mai bună expunere pe rețelele de socializare. Câteva sute de români, aproape jumătate de milion, urmăresc acțiunile sale pe Facebook.

Numărul este unul impresionant având în vedere că presa sin România are comandă fermă să nu relateze despre el și partidul său.

Mesajele sale video ajung prin intermediul Facebook-ului la aproape 10 000 000 de utilizatori lunar. Practic nu există român care să nu fi auzit de George Simion și de AUR.

Dar ce este AUR, Alianța pentru Unirea Românilor?

AUR este un partid nou, înființat de George Simion și condus astăzi de acesta împreună cu scriitoril și conservatorul Claudiu Târziu.

Partidul AUR se poziționează pe scena politică ca un partid antisistem, după criteriile europene de extremă dreapta, după propriile afirmații un partid al patrioților români.

Partidul AUR este format din oameni tineri, oameni noi care nu au mai făcut politică până la acest moment. Ei cer pedepsirea celor care timp de 30 de ani au devalizat România și au trădat le români.

Alianța pentru Unirea Românilor a participat la un singur ciclu de alegeri: cele locale din toamna lui 2020. La aceste alegeri au reușit să depună candidați în două treimi dintre județe și au obținut 3 primării și peste 100 de consilieri locali.

Pe 6 decembrie 2020 alegătorii se vor prezenta la urne și vor putea alege partidul AUR. La moment nu există sondaje oficiale care să arate procentele electorale ale partidului. El este ocolit cu abilitate de către institutele de sondare, toate aservite politic.

De unde a apărut George Simion?

Dar de unde a apărut aceste personaj misterios? Cine l-a inventat pe George Simion?

George Simion s-a născut la Focșani, în Vrancea, dar și-a trăit copilăria în București.

Până în 2019 a fost un activist civic energic cunoscut în rândurile celor care militează pentru unirea Basarabiei cu România.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro