Actualitate

Cîmpeanu, despre educatoarea acuzată că a agresat sexual trei minore: Este incalificabil

Cîmpeanu, despre educatoarea acuzată că a agresat sexual trei minore: Este incalificabil
Distribuiți acest articol!

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni seară, că este incalificabil gestul educatoarei din judeţul Suceava, arestată sub suspiciunea că ar fi agresat sexual cel puţin trei minore. Cîmpeanu afirmă că, dacă acuzaţiile se confirmă, femeia trebuie supusă unui examen psihiatric, pe lângă faptul că trebuie să răspundă penal.

”Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Sorin Cîmpeanu, referindu-se la cazul educatoarei din judeţul Suceava acuzată de agresarea sexuală a trei minore. 

Ministrul afirmă că ”este absolut incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic”. 

O educatoare din judeţul Suceava a fost arestată, fiind acuzată că a agresat sexual cel puţin trei minore, în repetate rânduri. 

Totul s-a aflat după ce tatăl a două dintre victime, fetiţe de 4 şi 6 ani, a incendiat maşina femeii, iar aceasta a reclamat fapta la Poliţie. 

În cadrul anchetei, bărbatul a declarat că s-a răzbunat astfel pe educatoare, cercetările demarate arătând că declaraţiile bărbatului se confirmă. 

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...