Cel mai bun echipament de alergare și ce să știți înainte de a cumpăra ©

Unul dintre cele mai bune lucruri legate de alergare este că atracția sa nu este limitată de prețurile costisitoare de membru de sală sau de necesitatea de a avea echipamente de lux. Acestea fiind spuse, deși puteți face cu ușurință câțiva kilometri într-un tricou vechi de la Decathlon, pantaloni scurți Adidas și un hanorac Nike, kitul conceput pentru alergare vă va îmbunătăți experiența, făcându-vă instantaneu să vă simțiți și să arătați mai bine. Iată care sunt elementele de bază de care aveți nevoie.

Bustiere

Confortul este esențial pentru orice echipament de alergare, dar acesta este în special cazul bustiere, care trebuie să vă ofere suportul de care aveți nevoie, fără a fi strâns strâns în jurul pieptului. În general, va trebui să optați pentru un nivel ridicat până la super-înalt de suport.

Cele mai frecvente tipuri de bustiere sunt benzi de compresie care aplatizează sânii și sutiene de încapsulare care au cupe separate pentru fiecare sân. În special, alergătorii cu sânii mai mari vor avea nevoie probabil de aceștia din urmă, deoarece sutienul în stil de compresie ar putea să nu ofere suficient suport.

Unele sutiene de alergare sunt doar trase peste cap, dar există și sutiene cu cârlig și altele cu fermoar în partea din față, ambele fiind mai ușor de dat jos atunci când sunteți transpirate decât unul pe care trebuie să-l treceți peste cap. Modelele cu curele încrucișate merită investiția, deoarece vor ajuta sutienele să rămână mai bine pe loc decât o curea de umăr standard.

Secțiunile de plasă și decupajele sunt excelente pentru a vă ajuta să vă controlați temperatura în timpul alergări, dar vara pot duce la linii ciudate de bronz.

Topuri

Dacă până acum ați alergat doar într-un tricou vechi din bumbac, un top tehnic adecvat va fi o revelație.

 » Aflați mai multe informații aici.