Magazin ROPRES

Ceasul rău: Primele informaţii făcute publice de anchetatori în cazul adolescentei orădene lovite de tren

Ceasul rău: Primele informaţii făcute publice de anchetatori în cazul adolescentei orădene lovite de tren
Distribuiți acest articol!

Au apărut primele informaţii oficiale în cazul cumplitului accident feroviar produs în urmă cu două săptămâni lângă Podul CFR din Ioşia, soldat cu moartea unei adolescente de doar 17 ani şi rănirea unui tânăr de 20 ani. 

Cazul a fost prezentat de BIHOREANUL, care a descoperit povestea emoţionantă a Alessiei, căzută victimă la o lună după moartea iubitului ei, şi a dezvăluit frământările celor care îi cunoşteau, ipotezele şi întrebările lansate în jurul evenimentelor. Articolul a stârnit un val de emoţii, dezbateri şi indignări, dar şi revolta familiei îndoliate, care respinge categoric orice altă variantă decât cea a unui accident nefericit, aducând în atenţie, pe bună dreptate, lipsa securizării zonei în care s-a produs tragedia şi unde oamenii circulă zilnic, expuşi pericolelor…

Surprinşi de tren

Tragedia s-a produs în seara zilei de miercuri, 25 noiembrie, lângă Podul CFR Ioşia, unde un grup de patru tineri, între care se afla şi Alessia, a fost surprins de un tren care circula pe relaţia Timişoara-Oradea. Doi dintre băieţi au reuşit să se ferească. Fata, însă, a fost lovită în plin, în timp ce un alt tânăr a scăpat doar cu leziuni uşoare. 

Băiatul rănit a fost transportat, în aceeaşi seară, la Spitalul Judeţean, pentru investigaţii medicale. “A fost investigat ecografic, tomografic. S-a constatat că are doar leziuni uşoare, traumatism cranian minor, escoriaţii, contuzii. Ca atare a fost lăsat acasă, nu a fost internat”, a declarat BIHOREANULUI directorul medical, dr. Lucia Daina.

Din neatenţie

Vestea morţii Alessiei a fost devastatoare pentru familia îndurerată. Iar articolul publicat de BIHOREANUL despre cumplitul accident, despre drama tinerei care cu doar o lună mai devreme îşi pierduse iubitul, mort şi el în urma unui inexplicabil infarct miocardic la numai 18 ani, dar şi despre dilemele născute pe marginea subiectului,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...